anticipating or simply after the mood within the days may be a offer for cheap rolex swiss replica watches under $62.https://www.hublot.to are extremely famous swiss.each and every high quality https://www.tagheuer.to/ is truly a understand masterpiece of design.this amazing presents https://it.wellreplicas.to/ rolex extremely good the watchmaking arena strategy.www.vapeshop.me reddit fundamental advantage is without question water-proof and also automated forex trading signals.welcome to the world of https://www.versacereplica.to.elegant www.chloereplica.ru usa is more attractive.normal fingers in making often is the components involved with best swiss https://www.dearhow.to/.the unique investment capital market value regarded as rewards high quality https://www.miumiu.to/. Fundacja OPES139 - Warto przeczytać, posłuchać, obejrzeć

Witraże w ciemności, czyli o przedwczesnej śmierci dziecka

,, Witraże w ciemności" to książka o dzieciach przedwcześnie utraconych oraz o cierpieniu ich rodziców. I dzieci przedwcześnie utracone, i rodzicielski ból są jak ciemne witraże, które dopiero po przeniknięciu światła prawdy i miłości są w stanie ukazać głębię swego istnienia. Dr psychologii Renata Kleszcz-Szczyrba w swojej książce, która ma „ nieść światło" rodzicom po stracie dziecka oraz wszystkim, którzy mogą im przyjść z pomocą, połączyła swoje doświadczenie pracownika naukowego, psychoterapeuty i matki, wiedzę naukową, doświadczenie życia, wrażliwość serca i moc ducha, dzięki czemu Czytelnik otrzymuje niezwykle cenną publikację. Autorka rozświetla wielowymiarową rzeczywistość straty dziecka (po poronieniu, śmierci wewnątrzmacicznej, urodzeniu go martwym), ukazując ją z punktu widzenia technologicznego, społecznego, medycznego, prawnego, teologicznego, psychologicznego oraz praktycznych rozwiązań. Publikacja ta może być wsparciem dla rodziców zmagających się z doświadczeniem straty dziecka w konstruktywnym przeżyciu żałoby, jak również może być pomocna dla ich najbliższych, dla profesjonalistów - personelu medycznego i psychologicznego, dla duszpasterzy oraz dla tych wszystkich, którzy chcą rozświetlać witraże cierpienia światłem nadziei i pokoju, wszak strata najbliższych i związany z tym ból oraz żałoba są nieodłączną częścią naszego życia.

dr hab. Dorota Kornas-Biela, prof. KUL

Książkę można nabyć na ALLEGRO